Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi – Makine Öğrenmesine Giriş Eğitimi

Tarih ve Saat- 22/03/2021 - 26/03/2021
19:00 - 21:00

TOBB, TOBB ETÜ ve Global Al Hub iş birliğinde gerçekleştirilen Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi kapsamında “Makine Öğrenmesine Giriş Eğitimi” gerçekleştirilecektir. Söz konusu eğitimde, Python ile Machine Learning projeleri oluşturmak için gerekli becerilerin kazandırılması hedeflenmekte olup eğitimde uygulamalı bir şekilde Denetimli ve Denetimsiz Makine Öğrenimi algoritmaları ele alınacaktır.
“Makine Öğrenmesine Giriş Eğitimi” 22-26 Mart 2021 tarihleri arasında 19:00 – 21:00 saatlerinde online olarak gerçekleştirilecektir. Ücretsiz olacak eğitim sonrasında katılımcılara sertifika verilecektir.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası

GELECEĞİN GÜCÜ GİRİŞİMCİLER FORUMU (ONLİNE)

HAVA VE DENİZ LİMANLARI, OTOGARLAR VE TREN GARLARI İÇİN SIFIR ATIK UYGULAMASI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ (WEBİNAR – İNTERNET ÜZERİNDEN)