Türkiye-Birleşik Krallık STA Bilgilendirme Toplantısı – 11 Mart 2021

Tarih ve Saat- 11/03/2021
16:30 - 18:30

Türkiye ile Birleşik Krallık arasında imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması 1 Ocak 2021 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Söz konusu anlaşma ile Türkiye-Birleşik Krallık ticari ilişkileri yeni bir çerçeveye oturtulmuştur. Anlaşma hakkında üyelerimizin bilgilendirilmesi amacıyla, 11 Mart 2021 tarihinde “Türkiye-Birleşik Krallık Serbest Ticaret Anlaşması Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirilecektir. Toplantıya Birliğimiz Başkanı Sn. Mr. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Sn. Dominick Chilcott iştirak edecektir.

Taslak programı ekte sunulan bilgilendirme toplantısına katılmak isteyenlerin https://tobborg.zoom.us/webinar/register/WN_4ULSdEdASIGXRvLKzT_liw linki üzerinden kayıt yaptırması gerekmektedir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası

149 SAYILI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

“MESLEKİ EĞİTİM MERKEZLERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ” (WEBİNAR – İNTERNET ÜZERİNDEN)