Tüm Yönleriyle Teknik İflas ve Alınması Gereken Önlemler Eğitimi (Online – Uzaktan Eğitim)

Tarih ve Saat- 03/11/2021

Sayın Üyemiz;

Eğitim Tarihleri: 3 Kasım 2021 Çarşamba (14.00 – 17.00 saatleri arası)
TOBB ve TOBB ETÜ işbirliğinde gerçekleştirilecek olan bu eğitim ile iflas hakkında genel mahiyette kısa bilgi verildikten sonra; iflas nedenleri, kimlerin iflasa tabi olduğu, iflas yolları (takipli ve doğrudan iflas), iflas kararı ve kararın borçlu ve alacaklılar bakımından ne gibi sonuçlar doğuracağı, iflas masasının oluşması, masaya alacak yazdırılması, iflasta rehinli alacaklıların durumu, iflas idaresi, alacaklara ilişkin sıra cetveli ve buna karşı koyma yolları, iflasın kaldırılması ve kapanması ile iflas takibi başlamadan ya da iflas davası açılmadan önce iflastan korunma yolları ile iflas ve konkordato ilişkisi üzerinde durulacaktır.

Detaylar İçin…

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası

Türk Patent ve Marka Vekilliği Dünyasının Geleceği (Webinar-İnternet Üzerinden)

İşyerleri İçin Afet Farkındalık Eğitimi (Uzaktan – İnternet Üzerinden)