TOBB ETÜ Teknoloji Transfer Ofisi TÜBİTAK TEYDEB 1505 Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı (Zoom)

Tarih ve Saat- 03/02/2021

Sayın üyelerimiz,

TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) ve TOBB ETÜ Teknoloji Transfer Ofisi (TOBB ETÜ TTO) iş birliği ile Üniversitelerdeki bilgi birikimi ve teknolojinin sanayiye aktarılması ve ticarileştirilmesine katkı sağlamayı desteklemek amacıyla 3 ŞUBAT 2021 Çarşamba günü saat 14:00-16:00 arasında TÜBİTAK-TEMEG Koordinatörü Sn. Dr. Alp Eren YURTSEVEN’in katılımıyla düzenleyeceğimiz “TÜBİTAK TEYDEB 1505 Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı Bilgilendirme Toplantımız”a davetlisiniz.

Bu önemli etkinliğe siz değerli üyelerimizi davet eder, başvurularınızda sizlere destek sağlamaktan memnuniyet duyacağımızı belirtiriz.

Sorularınız için tto@etu.edu.tr mail adresine ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla.

Oda/Borsa Çalışanları Kurumsal Gelişim – Mevzuat Eğitimi

36 SAYILI MECLİS TOPLANTISI (ONLİNE)