Teknoloji’de Yerli Üretim ve KOBİ’lerin Gücü Webinarı ve B2B Etkinliği (İnternet Üzerinden)

Tarih ve Saat- 20/01/2021
14:00 - 17:00

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla, TOBB ve Vodafone Türkiye işbirliğinde telekomünikasyon sektöründe yerli ürün kullanımını artırmak, Vodafone Türkiye’nin tedarik zincirine katılabilecek KOBİ’ler ile etkin iletişim ve işbirliğinde bulunmak ve potansiyellerini hayata geçirmek amacıyla gerçekleştirilecek olan webinarda telekomünikasyon sektörü ekosisteminin ihtiyaçları, yerli malı belgesinin faydaları, Ar-Ge, teknoloji ve yerlileştirme alanlarındaki KOSGEB destekleri ile Vodafone Türkiye satın alma politikaları anlatılacaktır. Webinar sonunda kayıt esnasında seçilen ürün grubuna göre KOBİ’ler ile online işbirliği görüşmeleri gerçekleştirilecektir.

Kayıt formuna http://yerlikobi.atolye.tv adresinden erişilebilmektedir.

AB VE TÜRKİYE KIRSAL KALKINMA POLİTİKASI KONULU ÇALIŞTAY

IPARD Kırsal Kalkınma Destekleri Bilgilendirme Semineri