Küçük İşletmeler İçin Google Online Oturumu ***E-Ticaret Paketi Destekli***

Tarih ve Saat- 22/06/2021

Sayın Üyemiz;

22 Haziran 2021 Salı | Saat: 14:00
TOBB ve Google iş birliğinde hazırlanan eğitim programının ilk eğitimi olan Küçük İşletmeler için Google oturumunda işletmenizi dijitale taşımanız için gerekli adımları keşfedecek, Google’ın işletmenize yönelik sunduğu ürün ve çözüm önerilerini öğreneceksiniz. Etkinlik sonunda katılımcıların sorularının cevaplanacağı soru-cevap bölümü yer alacaktır. Üç hafta sürecek eğitim programı sonunda yapılacak olan değerlendirme testinde en yüksek başarıyı gösteren katılımcılarımıza ise e-ticaret paketi desteği verilecektir.
Detaylar İçin Tıklayınız…

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası

TOBB ile AB-Çin KOBİ Merkezi Mutabakat Zaptı Lansmanı ve Bilgilendirme Semineri (Webinar – İnternet üzerinden)

Akaryakıt istasyonlarında atık yağ, MOYDEN ve sıfır atık bilgilendirme semineri (Webinar – İnternet üzerinden)