Google Benim İşletmem ve Benim İşletmem Dijital Oturumu ***E-Ticaret Paketi Destekli***

Tarih ve Saat- 29/06/2021

Sayın Üyemiz;

TOBB ve Google iş birliğinde hazırlanan eğitim programının ikinci eğitimi olan Google Benim İşletmem ve Benim İşletmem Dijital Oturumu’nda Google Benim İşletmem uygulamasını kullanarak Google Aramalar ve Haritalar’da görünür olmanın, müşterilerle daha kolay iletişime geçmenin ve yeni müşterilere ulaşmanın püf noktaları anlatılacak, etkinlik sonunda katılımcıların soruları cevaplanacaktır. Üç hafta süren eğitim programı sonunda yapılacak olan değerlendirme testinde en yüksek başarıyı gösteren katılımcılara e-ticaret paketi desteği verilecektir.

Detaylar İçin Tıklayınız…

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası

COVID-19’dan Etkilenen Mikro ve Küçük İşletmelere – Hızlı Destek Programı (Yeni Dönem) Bilgilendirme Semineri (Webinar-İnternet Üzerinden)

Start-Up’lar için Temel Hukuk Bilgileri: ICC Model Sözleşmeler