Akkuyu Nükleer Santrali İhaleleri Bilgilendirme Semineri (Webinar-İnternet Üzerinden)

Tarih ve Saat- 26/10/2021

Sayın Üyemiz;

26 Ekim 2021 Salı – Saat: 14:00
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Akkuyu Nükleer Santrali A.Ş. işbirliğinde gerçekleştirilecek olan; “Akkuyu Nükleer Santral Projesi’nde İhalelerin Takibi ve Tedarikçi Olmak İçin Yapılması Gerekenler” konulu seminerde; projede yerli katkının artırılması açısından potansiyel Türk tedarikçilerin Akkuyu NGS Projesi ve ihale kurallarıyla ilgili bilgilendirilmesi ve ana yüklenici ile bir araya getirilmesi amaçlanmaktadır. Seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Detaylar İçin…

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası

Tedarikçi Yönetimi ve Tedarikçi Risk Yönetimi Semineri (Webinar-İnternet Üzerinden)

Türk Patent ve Marka Vekilliği Dünyasının Geleceği (Webinar-İnternet Üzerinden)