AB VE TÜRKİYE KIRSAL KALKINMA POLİTİKASI KONULU ÇALIŞTAY

Tarih ve Saat- 20/01/2021
13:30 - 15:00

EUROCHAMBRES ve TOBB işbirliğinde yürütülen Türkiye-AB İş Diyaloğu Projesi kapsamında AB ve Türkiye’de Mevcut Kırsal Kalkınma Politikası konusunda ve Türkiye’de IPARD konusunda önemli bilgilendirmelerin yapılacağı “AB ve Türkiye Kırsal Kalkınma Politikası” konulu çalıştay, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası koordinasyonunda 20 Ocak 2021 Çarşamba günü 13:30-15:00 saatleri arasında düzenlenecektir.

Kayıt Linkihttps://bit.ly/3oXVdiN

Konuşmacılar

• Metin DEMİR, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı

• Oya ERSÖZ, TEBD Proje Direktörü

• Iwona LISZTWAN, IPA Kırsal Kalkınma Türkiye Program Yönecisi, Avrupa Komisyonu, Tarım Genel Müdürlüğü

• Dr Osman YILDIZ, Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, Yönetim Otoritesi Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı

Etkinlik boyunca Türkçe ve İngilizce simultane çeviri sağlanacaktır.

143 SAYILI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

Teknoloji’de Yerli Üretim ve KOBİ’lerin Gücü Webinarı ve B2B Etkinliği (İnternet Üzerinden)