AKARYAKIT SEKTÖRÜ İÇİN SIFIR ATIK UYGULAMASI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ (WEBİNAR – İNTERNET ÜZERİNDEN)

Tarih ve Saat- 16/12/2020
14:00 - 16:30

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)’nden alınan bir yazıda; Akaryakıt sektöründe sıfır atık uygulaması hakkında 16 Aralık 2020, Çarşamba günü saat 14:00’te, internet üzerinden bir seminer gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOBB işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminer programI çerçevesinde akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren işletmelere yönelik olarak sıfır atık uygulaması anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların sorularının cevaplandırılacağı ifade edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

Öncekini Oku

KOBİ’LER İÇİN PATENT VE MARKA TESCİLİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ (WEBİNAR – İNTERNET ÜZERİNDEN)

Sonrakini Oku