x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Bitlis İl Müdürlüğü ile Tatvan Ticaret ve Sanayi Odamız işbirliğiyle engellilere yönelik olarak “Bilgilendirme” toplantısı düzenlendi.

Odamız ev sahipliğinde odamız toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı kapsamında ilçemizde engellilere yönelik faaliyet yürüten Tatvan Engelsiz Dünyam Derneği ve Tatvan Engelliler Derneği yöneticiler ve üyeleriyle bir araya gelindi.

Odamız adına Odamız Genel Sekreteri Mücahit Diksin ve Odamız Meslek Komiteleri Başkanı Mekin Kaya, İŞ-KUR İL Müdür Yardımcısı Ercan Gön, Dernek Başkanları Rüstem Özyurt ile Hasan Ali Başar’ın da katılım gösterdikleri toplantıda Çalışma ve İş Kurumu Bitlis İl Müdürlüğü İş Kulübü tarafından “Bu Kulüpte Engel Yok, İş Var” sloganıyla İŞKUR’un engellilere yönelik olarak uygulanan engelli kendi işini kurma hibe projesi, engelli kariyer planlama, iş arama becerileri, aktif işgücü programları ile kamu ve özel sektör iş ilanları hakkında genel bilgilendirmeler yapıldı.

Toplantı vesilesiyle hem engellilerin sorun ve sıkıntıları hem de talepleri dinlenirken, anlamlı gün vesilesiyle de engellilerin günü kutlanmış oldu.

Dernek üye ve yöneticileri ise, hem toplantıda hem de ilgi ve alakadan ötürü teşekkürlerini ilettiler.

Paylaş