x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

Devlet Eski Bakanı Sayın Edip Safter Gaydalı Tatvan Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Sayın Gaydalı’yı TATSO Meclis Başkanımız İhsan Bakırhan ve Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Dağdağan karşıladı. Ziyarette ayrıca Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin, Genel Sekreter Rahime Yılmaz Acet hazır bulundular.

Sayın Gaydalı, BİGİAD Genel Başkanı seçilen Bilal Dağdağan’ı tebrik ederek, “Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası’nın hizmetlerini dışarıdan takip ediyorum. Bitlis’e her geldiğimde fırsat buldukça TATSO’yu ziyaret etmeye çalışıyorum. Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası son yıllarda memlekette en aktif çalışan sivil toplum kuruluşudur. İlimizi dışarı da oldukça başarılı bir şekilde temsil ediyorsunuz ve ben bununla gurur duyuyorum. Size ve ekibinize yürüdüğünüz bu yolda başarılar diliyorum. Sayın Bilal Dağdağan’ı ayrıca BİGİAD Genel Başkanlığına seçildiği için tebrik ediyorum. Yeni görev ve sorumluluk almıştır. Yeni görevini de en iyi şekilde yapacağına dair inancım tamdır. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum.” Dedi.

TATSO Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Dağdağan “Sayın Devlet Eski Bakanımız saygıdeğer büyüğümüz Edip Safter Gaydalı’nın ziyareti bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Memleketimize olan hizmetleriniz her zaman şahsım ve meclisim tarafından takdir edilmiştir.”

“Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası olarak hizmet alanımızda bulunan Tatvan, Ahlat ve Adilcevaz ilçelerindeki tacirlerimizin sorunlarının çözümü noktasında her türlü çabayı gösteriyoruz. Gerek Kamu Kuruluşları gerekse diğer sivil toplum kuruluşları ile projeler gerçekleştirip halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Son olarak “Yaşama Dokunanlar Platformu tarafından organize edilen 2017 Yılı Kültür Ürünleri Oskar Yarışmasında Bitlis’in; balı, reçeli, bastonu ve peyniri ile birincilik ödülleri aldık. İran turizmine yönelik çalışmalarımız iki yıldır devam etmektedir. 18-20 Mayıs tarihleri arasında Bitlis Eren Üniversitesi ile “Pomza Perlit Çalıştayı”’nı düzenliyoruz. Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı olan bütün tacirlerimize yeni iş alanları bulmak ve ürettikleri ürünlerin tanıtımı ve pazarlamasında öncülük etmeye çalışıyoruz.”

“BİGİAD’ın değerli üyeleri beni ve ekibimi seçerek bizlere büyük bir sorumluluk vermiştir. Bizden önce bu görevi yürüten değerli başkanlarıma ve ekiplerine de bir defa daha teşekkür ediyorum. Ben ve değerli arkadaşlarım verilen görevin sorumluluğun bilincindeyiz. Devraldığımız bu bayrağı zirveye taşımak için var gücümüzle hizmet etmeye devam edeceyiz. Ziyaretiniz için bir defa daha ekibim adına siz değerli büyümüze teşekkür ediyorum” dedi 

Paylaş