x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

DAKA Genel Sekreterliğine atanan Halil İbrahim Güray, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ve DAKA İzleme ve Değerlendirme Birim Sorumlusu Mehmet Emin Çakay, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Dağdağan’ı ziyaret etti.

DAKA Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray, “21 Ağustos 2017 Tarihi ile DAKA Kurucu Genel Sekreterimiz Emin Yaşar Demirci Beyin emekliye ayrılması ile yeni görevimize başlamış bulunuyoruz. Bölgenin sorunları ve çözüm noktasında, bölgemizin ekonomik ve sosyal anlamda önemli merkezlerimizden Tatvan’ı ziyaret etmek istedik. Belediye Başkanımız Sayın Fettah Aksoy ve Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bilal Dağdağan ile görüşüp değerli fikirlerinden yararlanmak için bu ziyareti gerçekleştirdik. Daha öncede Uzman olarak görev aldığım DAKA da sürekli iletişim halinde olduğumuz Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası ve Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Dağdağan ile önümüzdeki süreç içinde birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağız.” dedi.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Dağdağan “Öncelikle yeni görevinizin memleketimize, Van, Hakkari ve Muş İllerimize, sizlere hayırlı olsun. Başarılar diliyorum. Önceki görevinizde ilimize ve bölgemize çok fazla hizmetiniz oldu. Bu süreçten sonra görev ve sorumluluğunuz daha da artmış durumda. Bu noktada şahsım Bilal Dağdağan ve Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Meclisi ile her zaman sizlerle birlikte olacağımızı belirtmek isterim. Memleketimiz, bölgemiz ve devletimiz için yararlı olacak her türlü projede üzerimize düşeni görev olarak kabul edeceğimizden şüpheniz olmasın.” dedi.

Paylaş