x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) Genel Sekreter Yardımcısı Melih Leylioğlu, Tarımsal Destekler ve Eğitim Şube Müdürü Emre Hancığaz ve İdari Memur Mehmet Ali Tunç’tan oluşan heyet ilçemizi ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında ilk olarak Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Genel Sekreterimiz Rahime Yılmaz Acet’i ziyaret eden heyet, DAİB’in görev, amaç ve çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.  

Ekonomi Bakanlığı’ndan bir heyetin katılımı ile 4-5 Mayıs tarihlerinde ilçemizdeki imalatçı firmalara yönelik yapılacak olan “Sektörlerin sorunlarını yerinde inceleme ve sorunların tespiti” çalışmaları için, Odamız Genel Sekreteri Rahime Yılmaz Acet ile birlikte, ilçemizde tekstil, süt ve ürünleri, bims ve yan sanayi palet imalatı gibi alanlarda faaliyet gösteren çeşitli firmalara ziyaretler gerçekleştirildi. Ziyaretlerde DAİB’in faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmede bulunan heyet, sektörlerin genel sorunları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Heyet adına ziyaretle ilgili bilgilendirmede bulunan DAİB Genel Sekreter Yardımcısı Melih Leylioğlu, sorun ve sıkıntılarla ilgili görüşme sağlanan firmalara Ekonomi Bakanlığı’ndan bir heyetin katılımı ile 4-5 Mayıs tarihlerinde ikinci bir ziyaret gerçekleştirileceğini söyledi.

Tatvan TSO’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan toplantıda sorunların masaya yatırılacağını kaydeden Leylioğlu, sorunların çözümü noktasında gerekli düzenlemelerin yapılacağını belirterek, katkılarından dolayı TATSO’ya teşekkürlerini iletti.

Odamız Genel Sekreteri Rahime Yılmaz Acet ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “TATSO olarak ilimiz ve içlerimizin ekonomisinin daha iyiye gitmesi için DAİB ve tüm kurum ve kuruluşlarla daima işbirliği içinde çalışmaya hazırız. Bu anlamada katkı sunan herkese de teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren firma yetkilileri de, sektörel sıkıntıların çözülmesi durumunda daha iyi kapasitelerde çalışarak ekonomiye ve istihdama daha fazla katkı yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler

Paylaş