x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekillerinin de içinde yer aldığı CHP heyeti odamıza bir ziyaret gerçekleştirdi.
Bölgede temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ve Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen’in de içinde yer aldığı CHP heyeti Bitlis il ve ilçe yönetimleriyle birlikte odamıza ziyarette bulundular. CHP heyeti; Odamız Meclis Başkanı Rıdvan Kökel, Odamız Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin ve odamız yönetim kurulu ile meclis üyeleri tarafından karşılandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Odamız Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin, CHP heyetine ilçemizle ilgili bilgiler vererek, bölgedeki sıkıntıları paylaştı.
Çağımız beyaz altını olarak tabir edilen Pomza ve Perlit madenlerindeki kümelenme çalışmalarıyla ilgili de heyeti bilgilendiren Odamız Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin, her iki madenin bölge için önemine vurgu yaptı.
Öte yandan Odamız Meclis Başkanı Rıdvan Kökel ise heyete odamız tarafından hazırlanan ve içerisinde bölgenin sorun ve sıkıntılarının yer aldığı raporu sundu.
CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ve Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen ise, bölgeye bir ziyaret kapsamında geldiklerini ifade etti.
Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde bölgenin sorun ve sıkıntılarını birinci ağızdan dinleyip, sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında girişimlerde bulunmak üzere notlar aldıklarını ifade eden Milletvekilleri, misafirperverlikten ötürü TATSO’ya teşekkürlerini ilettiler.

Paylaş