x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odamız öncülüğünde Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Genel Sekreteri Okan Özoğlu’nun katılımıyla tekstil, inşaat mobilya ve avize sektöründe faaliyet gösteren hemşerilerimizin Almanya pazarına girmesi için toplantı yapıldı.

Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ’ın TOBB Başkanı sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) 14. Genel Kurulu için Almanya’ya gerçekleştirdiği ziyaret programı sonrası Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Genel Sekreteri Okan Özoğlu tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyaret vesileyle TATSO Genel Sekreteri Okan Özoğlu’nun da katılımıyla tekstil, inşaat, mobilya ve avize sektöründe faaliyet gösteren hemşerilerimizin Almanya pazarına girmesi için Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ ev sahipliğinde İstanbul’da toplantı yapıldı.

Oldukça verimli geçen toplantı neticesinde gerekli istişarelerde bulunularak, pazar ile ilgili birebir bağlantı kurulması yönünde karar alındı.

Gerçekleştirilen toplantıya İstanbul ve Bitlis’te faaliyet gösteren tekstil, inşaat, mobilya ve avize sektöründeki Bitlisli firmaların temsilcileri katılım gösterdi.

Gerçekleştirilen toplantı ile ilgili değerlendirmede bulunan Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ, toplantının oldukça verimli geçtiğini söyledi.

TATSO Genel Sekreteri Okan Özoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ, “TOBB Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu, TATSO Genel Sekreteri Okan Özoğlu ve daha bir birinden değerli birçok üyenin yer aldığı bir heyetle birlikte geçtiğimiz günlerde Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) 14. Genel Kurulu için Almanya’ya bir ziyaret gerçekleştirmiştik. Bu ziyaretimiz sırasında bizlerde TATSO Genel Sekreterimiz Okan Özoğlu ile başta olmak üzere ikili diyaloglar gerçekleştirerek, Bitlisli firmalarımızın Almanya pazarına girmesi noktasında istişarelerde bulunmuştuk. Bunun neticesinde de TATSO Genel Sekreterimiz Okan Özoğlu tarafından bizlere bu gün bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret neticesinde tekstil, inşaat, mobilya ve avize sektöründe faaliyet gösteren hemşerilerimizin Almanya pazarına girmesi için toplantı gerçekleştirdik. Bu noktada; TATSO Genel Sekreterimiz Okan Özoğlu’nun bilgi ve tecrübelerinden istifade etmiş olduk. Toplantımız oldukça verimli geçti ve toplantı neticesinde gerekli istişarelerde bulunularak, pazar ile ilgili birebir bağlantı kurulması yönünde kararlar aldık. İnşallah bu gün ilk adımını attığımız bu istişare toplantımız neticesinde ilk etapta tekstil, inşaat, mobilya ve avize sektöründe faaliyet gösteren hemşerilerimizin Almanya pazarına girmesini sağlamış olacağız. Bunun içinde 15 Nisan 2020’de Tatvan ilçemizde de bir toplantı gerçekleştireceğiz inşallah. Ben şimdiden bu girişimimizin hayırlı olmasını diliyor, değerli katkılarından dolayı da TOBB Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere TATSO Genel Sekreterimiz Okan Özoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Paylaş