x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı sayın Bilal Adabağ, vefat eden hemşehrilerimiz genç Polis Memuru Ercan Sezgin ve  genç Öğretmen Deniz Yakın için taziye mesajı yayınladı.
Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hakkın rahmetine kavuşan Güroymak Güzelli Köyünde ikamet eden Tatvan Fatih Anaokulunda görevli Öğretmen Deniz Yakın ve Güroymak Gölbaşı Beldesinde ikamet eden, Şırnakta görevli iken bu gün sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden genç Polis Memuru Ercan Sezgin için taziye mesaji yayınladı.
Yayınladığı taziye mesajında genç yaşta hayata gözlerini yuman öğretmen ve polis memuru için üzüntüsünü dile getiren Başkanımız Sayın Bilal Adabağ, “Genç yaşta hakkın rahmetine kavuşan merhum öğretmenimiz ve polis memuru kardeşimizeAllah’tan rahmet, kederli ailelerine başsaglığı ve sabır diliyorum. Bu vesile ile Egitim camiasının ve Emniyet teşkilatımızın başı sağ olsun. Allah her iki genç kardeşimizin de mekanlarını cennet eylesin inşallah.” dedi.

Paylaş