Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gönderilen yazıda; Amacı kamu kuruluşları ile kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının kurumsal kapasitelerini güçlendirmek, yönetim kalitesi konusunda farkındalık oluşturmak olan Kamu Kalite Sempozyumu 2000 yılından bu yana düzenlenmektedir.

Bu sene 21.si düzenlenen Kamu Kalite Sempozyumu Birliğimiz ev sahipliğinde Türkiye Kalite Derneği işbirliğinde 26 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Sempozyum Birliğimiz Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun katılımı ile gerçekleştirilecek, ana oturumlarda ise TBMM Eski Başkanı Sayın Cemil Çiçek ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Güven Sak yer alacaktır.

Sempozyuma ilişkin program ekte sunulmakta olup, bu senenin ana teması “Geleceği Şekillendirmek” olarak belirlenmiştir. Sempozyuma katılmak isteyenlerin 20 Mart 2020 Cuma gününe kadar http://kks.tobb.org.tr adresinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.