x
T A T V A N T S O

info@tatso.org.tr

Duyurular

Türkiye – Türkmenistan İş Forumu

Detaylar

Tatvan’da “2015 Türkiye ve dünya ekonomi, sosyal ve siyasal yaşam” konulu konferans düzenlendi

Tatvan Ticaret ve sanayi odası himayesinde, Bitlis İl Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu tarafından hazırlanmış olan Prof. Dr. Mithat Melen’in katılımıyla “2015 Türkiye ve dünya ekonomi, sosyal ve siyasal yaşam” konulu konferans düzenlendi.

Tatvan Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansın açılış konuşmasını yapan Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan, Türkiye’deki özel sektörün nakit konusunda daraldığını ve bu konuda ticaret odası olarak da sıkıntılar yaşadıklarını söyledi.

Bu konferansın çok faydalı olacağına inandıklarını belirten Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, katkılarından dolayı, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası ile Bitlis İl Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu’na teşekkür etmek istediğini söyledi.

Bölge insanlarının çok sağlam insan olduğunu ve bölgenin çok güzel olduğunu dile getiren Prof. Dr. Mithat Melen ise, “Dünyanın en güzel bölgesi olan Türkiye’de mutlu yaşamak bizimdir” dedi.

Türkiye ve dünya ekonomi, sosyal ve siyasal yaşam hakkında önemli bilgiler veren Melen, yıllardan aldığı deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Soru cevap şeklinde devam eden konferans sonrası, Melen’e tablo hediye edildi ve hatıra fotoğrafları çektirildi.

Paylaş