Odamız, Bitlis İŞKUR İl Müdürlüğü ve KOSGEB Van Hizmet Merkezi Müdürlüğünün ortak düzenlediği Girişimcilik eğitimlerine başvuran 250 kursiyer adayından başarılı proje sunan 100 kursiyer seçilerek, 05.11.2013 tarihinde eğitimlere başlanarak 23.12.2013 tarihinde başarı ile tamamlandı.

Eğitimlere düzenli katılarak Eğitim sertifikası almaya hak kazanan kursiyerlerimize Bitlis Vali yardımcısı Sayın Akif BEKTAŞ, Tatvan Kaymakamı Sayın Murat ERKAN, Bitlis İŞKUR İl Müdürü Sayın Alaattin ASLAN, KOSGEB Van Hizmet Merkez Müdürlüğünden Sayın Sinan KİBAR, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Bilal DAĞDAĞAN ve tüm yönetim kurulu üyelerimiz ile Tatvanın önde gelen STK başkanlarının katıldığı tören ile kursiyerlerimize sertifikaları verildi.