TATSO'dan 'taziye' ziyaretleri

Odamız Meclis Başkanı Rıdvan Kökel ve Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin, vefat eden genç ögretmen ve geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan polis memuru için Güroymak ilçesinde taziye ziyaretlerinde bulundu.

Taziye ziyaretlerine bu günde devam eden TATSO heyeti bu kapsamda bu kez ise, bir süredir İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hakkın rahmetine kavuşan Tatvan Fatih Anaokulunda görevli Öğretmen Deniz Yakın icin Güroymak Güzelli Köyünde taziyeleri kabul eden Deniz ailesine ve
Şırnakta görevli iken görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan şehit Polis Memuru Ercan Sezgin için ise Güroymak ilçesine bağlı Gölbaşı Beldesinde taziyeleri kabul eden Sezgin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Taziye ziyaretinde bulunulan Deniz ve Sezgin ailelerine taziye dileklerini ileten Odamız Meclis Başkanı Rıdvan Kökel ve Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin, iki ailenin acısını paylaştı.

Her iki aileye de başsağlığı ve sabır dileyen Odamız Meclis Başkanı Rıdvan Kökel ve Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin, genç ögretmen ve genç şehit polis memuru için ise Allah'tan rahmet dileğinde bulundular.

Deniz ve Sezgin aileleri ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini ilettiler.