Bitlis Tanıtım Günlerinde son gün yoğunluğu

Bitlis ve ilçelerinin tanıtılması amacıyla 11 Ekim'de İstanbul Maltepe Ekinlik Alanında başlayan 4’üncü Bitlis Tanıtım günleri son gününde tüm hızıyla devam ediyor.

Fuarın başladığı ilk günden son günü olan bu güne kadar bir yandan bir birinden değerli misafirleri Tatvan standımızda ağırlarken diğer yandan ise fuara birlikte katılım göstermiş olduğumuz oda ve kurumlarla birlikte ilçemizi en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz.

Oldukça verimli ve yoğun geçen fuara katılan esnaflarımızın satışa sundukları doğal ve yöresel ürünler ise ziyarrtçiler tarafından ayrı bir ilgi görüyor.

Odamızı temsilen fuara katılan Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ ve Odamız Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin ise gelen ziyaretçilerle yakından ilgilenerek gerek ilimizin ve gerekse ilçelerimizin tanıtılmasına destek destek sunuyorlar.

Hafta boyunca oldukça ilgi gören fuarda son gün ise ayrı bir yoğunluk yaşanıyor.