Bitlis Tanıtım Günlerinde 3. gün yoğunluğu

Bitlis Valilimiz öncülüğünde İstanbul Maltepe'de düzenlenen olan "Bitlis Tanıtım Günleri" 3. gününde de tüm yoğunluğuyla devam ediyor.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) olarak Tatvan Kaymakamlığı, Tatvan Belediyesi, Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Tatvan Ziraat Odası, Tatvan Şoförler ve Otomobilciler Odası, Vangölü Feribot İşletmesi Müdürlüğü ve Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile birlikte katılım gösterdiğimiz tanıtım günlerinde hem ilçemizi her yönüyle tanıyoruz, hem de bir birinden değerli hemşerimizi ve misafirlerimizi ağırlıyoruz.

Odamızı temsilen Oda Başkanımız Bilal Adabağ ve Odamız Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin'in katılım gösterdiği tanıtım günlerinde ilçemiz her yönüyle tanıtılıyor.

Yoğun ilgi gören Bitlis Tanım Günleri 14 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek.