BİGİAD heyeti ziyaretlerine devam ediyor

Bitlis'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü dolayısıyla her yıl geleneksel olarak Bitlis'e ziyaret gerçekleştiren BİGİAD heyeti bu ziyaretlerin ikinci gününde de ziyaretlerine devam etti.

Bitlis Genç İş Adamları Derneği (BİGİAD) Genel Başkanı ve aynı zamanda Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanı Bilal Adabağ, BİGİAD Bitlis Şube Başkanı ve aynı zamanda TATSO Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin ve BİGİAD yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet bu günkü ziyaretleri kapsamında Mutki Kaymakamlığı, Tatvan Belediyesi ve işyeri ziyareti gerçekleştirdi.

Sabah saatlerinde valilik ziyareti yapan BİGİAD heyeti öğleden sonra ise Mutki ilçesine geçerek, ilçe Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin’i makamında ziyaret etti.

Mutki’deki ziyaretin ardından Tatvan ilçesine dönen heyet üyeleri Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ve Başkan Yardımcısı Baki Menteş’e makamında ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretin ardından heyet üyeleri yeni belediye binasını gezdi.

BİGİAD heyeti ikinci gün ziyaretlerini, belediye ziyaretinin ardından Tatvan’da faaliyet sürdüren Subaş’ı tekstilin atölyesi ziyareti ve Odamıza yapılan ziyaretle tamamladı.