Kardeş odamız Gerede TSO heyetine yönelik gezi programı devam ediyor

Odamızın misafiri olarak ilçemize gelen ve yapılan "Kardeş Oda Protokolü" ile odamız ile kardeş oda olan Bolu Gerede Ticaret ve Sanayi Odası heyetine yönelik olarak duzenlenen gezi programı devam ediyor.

Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ, odamız yönetim kurulu ve meclis üyelerinin de katılım gösterdiği Gerede TSO Başkanı Ersin Kaçka başkanlığındaki Gerede TSO heyeti, dün düzenlenen Nemrut Dağı ve Krater Gölü, Ahlat Selçuklu Mezarlığı, Adilcevaz Aygır Gölü ve tarihi turistik mekan gezilerinin ardından bu gün ise Van ilinde gezi ve ziyaretler düzenlendi.

Van gezi programı kapsamında ilk olarak Akdamar Adasi ziyaret edilerek, Akdamar Kilisesi ve ada gezildi. Akdamar gezisinin ardından ise KOSGEB Van Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılım sağlandı. Kahvaltı programında KOSGEB Van Bölge Müdürü Bilal Emre Yörük ve Van TSO Başkanı Necdet Takva ile biraraya gelen Odamız ve Gerede TSO heyeti birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltı programının ardından karşılıklı hediyeler takdim edildi.

Düzenlenen gezi programından dolayı heyet adına TATSO'ya, kahvalti programından dolayı da KOSGEB Van Bölge Müdürü Bilal Emre Yörük'e teşekkürlerini ileten Gerede TSO Başkanı Ersin Kaçka, TATSO ev sahipliğinde dolu dolu 3 günlük bir program geçirdiklerini ifade etti.

Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ ise Gerede heyetini misafir etmekten ve ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Düzenlenen 3 günlük programın ardından Gerede heyeti, Van Havaalanından uğurlandı.