Kardeş odamız Gerede TSO heyetine yönelik gezi programı düzenlendi

Odamızın misafiri olarak ilçemize gelen ve yapılan "Kardeş Oda Protokolü" ile odamız ile kardeş oda olan Bolu Gerede Ticaret ve Sanayi Odası heyetine yönelik gezi programı düzenlendi.

Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ, odamız yönetim kurulu ve meclis üyelerinin de katılım gösterdiği Gerede TSO Başkanı Ersin Kaçka başkanlığındakı Gerede TSO heyeti, Nemrut Dağı ve Krater Gölü, Ahlat Selçuklu Mezarlığı, Adilcevaz Aygır Gölü ve tarihi turistik mekanları gezdi.

Oldukça keyifli geçen gezi programında heyet üyeleri ilimizin tarihi ve turistik güzelliklerine hayran kaldı.

Düzenlenen gezi programından dolayı heyet adına TATSO'ya teşekkürlerini ileten Gerede TSO Başkanı Ersin Kaçka, TATSO heyetini Gerede'de misafir etmek istediklerini ifade etti.

Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.