Oda Başkanımızdan yönetim kurulu ve meclis üyemize teşekkür plaketi

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanımız Sayın Bilal Adabağ, 2013 – 2018 yılları arasında Odamız yönetim kurulu ve meclis üyeliği görevini yürüten yönetim kurulu ve meclis üyemize “teşekkür” plaketi takdim etti.

Görev sürelerince “Odamıza yapmış olduğu katkılardan dolayı” odamız bir önceki dönem yönetim kurulu üyesi İsmail Alkoç ile meclis üyeleri Servet Avcı, Rasim Soylu ve Behçet Gül’e Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ tarafından “teşekkür” plaketi takdim edildi.

Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ, katkılarından dolayı bir önceki dönem yönetim kurulu ve meclis üyelerine teşekkürlerini iletti.

Ayrıca Odamız tarafından hazırlanan plaket ise, Odamız Meclis Üyesi Rıdvan Kökel tarafından Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ’a takdim edildi.

Odamız yönetim kurulu ve meclis üyeleri, plaket takdiminden dolayı Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ’a teşekkürlerini ilettiler.