Oda Başkanımız mazbatasını aldı

Geçtiğimiz haftasonu yapılan seçimle yeniden güven tazeleyen Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldı.

İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından kesin seçim sonuçlarının ilan edilmesinin ardından Odamız Genel Sekreteri Rahime Yılmaz Acet ve Odamız Meclis Üyesi Vacip Demir ile birlikte İlçe Seçim Kurulunu ziyaret eden Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Behiye Emel Başar’dan mazbatayı teslim aldı.

Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ’a 7 meslek grubu temsilcilerinin mazbatalarını takdim eden İlçe Seçim Kurulu Başkanı Behiye Emel Başar, tebrik ve başarı dileklerini iletti.

Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ ise, sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilen seçimden dolayı teşekkürlerini iletti.