Oda Başkanımızdan yönetim kurulu ve meclis üyemize teşekkür plaketi

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanımız Sayın Bilal Adabağ, 2013 – 2018 yılları arasında Odamız yönetim kurulu ve meclis üyeliği görevini yürüten yönetim kurulu ve meclis üyemize “teşekkür” plaketi takdim etti.

Görev sürelerince “Odamıza yapmış olduğu katkılardan dolayı” odamız bir önceki dönem yönetim kurulu üyeleri Cengiz Şahin ve Yılmaz Lebit ile meclis üyeleri Recep Ateş, Rıdvan Kökel ve Bilal Kardoğan’a Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ tarafından “teşekkür” plaketi takdim edildi.

Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ, katkılarından dolayı bir önceki dönem yönetim kurulu ve meclis üyelerine teşekkürlerini iletti.

Odamız yönetim kurulu ve meclis üyeleri ise plaket takdiminden dolayı Oda Başkanımız Sayın Bilal Adabağ’a teşekkürlerini ilettiler.