5.DÖNEM ODAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN ERTEKİN KÜRÜM ODAMIZI ŞEREFLENDİRDİLER.

Eski Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ertekin KÜRÜM Odamızı Ziyaret  Ettiler.

Odamız 5.Dönem (1978-1980) yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Sayın Ertekin KÜRÜM, yıllar sonra Odamızı ziyarette bulundu.

Görevde bulunduğu yıllar içinde çok zorlu şartlar altında bu görevi yürüttüklerini dile getiren KÜRÜM, geçen zaman içinde çok yol kateldiğini, çok hızlı gelişen Tatvan için, Odamızın geldiği seviye için Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Bilal DAĞDAĞAN, Odamız Meclis Başkanı Sayın İhsan BAKIRHAN ve Odamız Genel Sekreteri Sayın Rahime YILMAZ ACET' i tebrik etti.

Yön. Krl. Bşk. Bilal DAĞDAĞAN,  ''ilk adımları atmış olduğunuz bu yolda odamız üyelerininde taktiriyle memleketimiz ve üyelerimiz için gerekli en iyi çalışmaları layıkıyla yerine getiren değerli büyüklerimiz gibi bizlerde en iyi şekilde yürütmeye çalışacağız'' dedi.