Oda Başkanımızdan tebrik ve teşekkür mesajı

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanımız Sayın Bilal Dağdağan, Tatvan Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulları ile ilgili tebrik ve teşekkür mesajı yayımladı.

Yayımladığı mesajında, seçim sonuçlarının ilçemize hayırlı olmasını dileyen Oda Başkanımız Sayın Bilal Dağdağan, yapılan seçim sonucunda Tatvan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına seçilen Naim Artıkboğa ve yönetimine ve Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Hişyari Sağnıç ve yönetimine tebrik ve başarı dileklerini iletti.

Oda Başkanımız Sayın Bilal Dağdağan ayrıca; Tatvan Şoförler ve Otomobilciler Odası eski Başkanı Mehmet Şirin Türel ve yönetimine ile Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası eski Başkanı Emrullah Tekin ve yönetimine ise şimdiye kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Yapılan seçimde kaybeden kimsenin olmadığına dikkat çeken Oda Başkanımız Sayın Bilal Dağdağan, bir birinden değerli adayların yarıştığı bayrak yarışında kazanan tarafın kardeşlik olduğuna vurgu yaptı.