Oda Başkanımızdan “İdareciler Günü” mesajı

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO), Başkanı Bilal Dağdağan, 10 Ocak “İdareciler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yayımladığı mesajında ülkemizin dört bir yanında fedakarca görev yapan tüm idarecilerin gününü kutlayan Oda Başkanımız Bilal Dağdağan, Mülki idare amirleri, devleti ve hükümeti temsil ederken sadece devletin varlığını, gücünü değil, şefkatini de temsil etmekte; devletimiz ile milletimiz arasındaki sevgi ve güven bağlarını da güçlendirmektedir. Ülkemizi geleceğe taşıyan projelerin başarıya ulaşmasında etkin rol oynayan, sadece yöneten değil, aynı zamanda halka hizmet etme idealini de özümseyen ve önceleyen idarecilerimiz, her zaman aynı azim, kararlılık ve çalışma gayretiyle vazifelerini icra etmişlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle; yurdumuzun dört bir köşesinde, her türlü zorluğa rağmen görevlerini fedakârca yerine getiren tüm idarecilerimizin çalışmalarında başarılar diliyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu bir ömür sürmelerini temenni ediyorum.” Diye konuştu.” Diye konuştu.