Oda Başkanımızdan stant ziyaretleri

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanı Bilal Dağdağan, İstanbul Maltepe’de bu yıl 3.’sü düzenlenen “Bitlis Tanıtım Günleri’ne” katılan esnaflara ve kurum ile STK’ların stantlarına ziyarette bulundu.

TATSO Meclis Başkanı İhsan Bakırhan, Yönetim Kurulu Sayman Üye M. Reşit Gücü ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Alkoç’un eşlik ettiği Oda Başkanımız Bilal Dağdağan, ziyaretleri kapsamında ilk olarak esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret ettiği esnaflarla sohbet ederek satışlarıyla ilgili bilgi alan Oda Başkanımız Bilal Dağdağan, esnaflara helalinden bol kazançlar dileğinde bulundu. Daha sonra Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu ile birlikte ilçe stantlarını ziyaret eden Oda Başkanımız Bilal Dağdağan, kurum ve STK stantlarını gezdi.