BÖLGEMİZDE UYGULANABİLİR PROJELER...

BİGİAD Bitlis Şube Başkanı Sayın Cengiz ŞAHİN KOSGEB Ankara Siteler Başkanlığı’nı Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bilal DAĞDAĞAN’la birlikte ziyaret ettiklerini söyledi

Ziyarette yatırımlar hakkında bilgi aldıklarını belirten ŞAHİN, bölgemiz olan Doğu Anadolu bölgesinin özellikle,hemen her alanda yatırıma ihtiyaç olan bölgelerden biri. Ancak özellikle jeotermal enerji, su ürünleri, unlu mamüller, hazır yemek, madencilik, kum ve çakıl ocakçılığı, turizm, orman ürünleri, arıcılık, mermer işleme, et ve süt ürünleri, bronz, altın, gümüş, pirinç ve oltu taşı işleme, tekstil gibi alanlarda yatırımcılar için fırsatlar öne çıkıyor. Kobilerin yatırımcı ve girişimciler bunları göz önünde bulundurarak projeler gerçekleştirmesi avantaj olacaktır. Özellikle ilimiz ve ilçelerimiz de bu kalemlerden jeotermal enerji, su ürünleri, madencilik, kum ve çakıl ocakçılığı, turizm, arıcılık, mermer işleme, et ve süt ürünleri, tekstil, perlit gibi kalemler uygulanabilir projeler.  ” açıklamasında bulundu.