AK PARTİ ESKİ MİLLETVEKİLİ, 2015 AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SAYIN CEMAL TAŞAR ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Ak Parti eski milletvekili, 2015 Ak Parti milletvekili aday adayı Sayın Cemal TAŞAR Odamızı ziyaret etti. Sayın TAŞAR’ı Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Bilal DAĞDAĞAN kabul etti.

Ak Parti 23. Dönem milletvekili olan TAŞAR, resmi başvurusunu Ankara’da yaptığını söyledi. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerin önemine vurgu yaparak, “Allah’ın izniyle hem bürokrasi hem de milletvekilliği geçmişimle Bitlis’e en iyi şekilde hizmet etmek için Ak Parti Bitlis milletvekilliği aday adayı olarak müracaatımı yaptım.” dedi. Rabbim yaptığımız müracaatı bizlere hayırlı kılsın. Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Bitlis İlinin en önemli kuruluşlarının başında geldiğini ve değerli Oda Başkanı Sayın Bilal DAĞDAĞAN’ın ve Oda Yönetiminin başarılı işler yaptığını bu sebepten dolayı Odayı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunmak istediğini” söyledi.

Oda Başkanımız Sayın Bilal DAĞDAĞAN, Sayın vekilimiz Cemal TAŞAR’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, hem bürokrasi hem de meclis tecrübesinden dolayı Bitlis İlimize geçmişte olduğu gibi yine ve yeni katkılar sağlaması temennisinde bulundu. Sayın TAŞAR’a siyaset hayatında başarılar dileyen DAĞDAĞAN ziyaret dolayısıyla değerli misafirine teşekkür etti.